DIGITALE BEWEGWIJZERING VOOR GEMEENTEN EN OPENBARE ORGANISATIES

GEBRUIK DIGITAL SIGNAGE OM BURGERS EN LOKALE BEWONERS TE BEREIKEN

Verbeter communicatie, betrek uw gemeenschap en revolutioneer het delen van informatie met IntraActive Replay. Hier zijn enkele van de vele voordelen die digitale bewegwijzering kan bieden aan uw gemeenschap:

NAADLOZE INFORMATIEVERSPREIDING

Zeg vaarwel tegen verouderde prikborden en statische borden. Digitale bewegwijzering stelt u in staat om moeiteloos real-time updates, nieuws, noodwaarschuwingen en evenementaankondigingen te delen met uw gemeenschap. Met aandacht trekken displays en dynamische inhoud kunt u direct aandacht trekken en ervoor zorgen dat vitale informatie tijdig iedereen bereikt.

BETREKKEN EN OPLEIDEN

Digitale bewegwijzering is een krachtig instrument om burgers op te leiden en te betrekken. Gebruik levendige visuals, video’s en interactieve elementen om publieke initiatieven te presenteren, lokale prestaties te benadrukken, gemeenschapsevenementen te promoten en bewustzijn te creëren over belangrijke zaken. Met boeiende inhoud kunt u een gevoel van trots, betrokkenheid en actieve deelname onder bewoners bevorderen.

DUURZAAMHEID EN KOSTENEFFICIËNTIE

Digitale bewegwijzering is een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel gedrukt materiaal. Door papierafval en energieverbruik te verminderen, draagt u bij aan

WEGWIJZING EN NAVIGATIE

Burgers helpen navigeren in openbare ruimtes is nog nooit zo eenvoudig geweest. Digitale bewegwijzering biedt intuïtieve oplossingen voor het vinden van de weg, zodat bezoekers gemakkelijk hun weg kunnen vinden in uw gemeente. U kunt mensen naar belangrijke bezienswaardigheden, overheidskantoren, parkeergebieden en openbare voorzieningen leiden. Vereenvoudig navigatie, verbeter de ervaringen van bezoekers en creëer een gastvrije omgeving voor iedereen.

INKOMSTENGENERATIE

Digitale bewegwijzering biedt uitstekende mogelijkheden voor inkomstengeneratie. Maak gebruik van advertentieruimtes op uw digitale displays om lokale bedrijven te presenteren, gemeenschapspartners te promoten of gesponsorde inhoud te delen. Door gebruik te maken van deze reclamemogelijkheden kunt u waardevolle partnerschappen creëren en de lokale economische groei stimuleren.

Gecentraliseerd beheer en controle

Beheer en controleer moeiteloos uw digitale bewegwijzeringsnetwerk vanaf een centraal platform, allemaal binnen Microsoft Teams. Met een gebruiksvriendelijke en herkenbare interface kunt u eenvoudig inhoud plannen, informatie bijwerken en displays op afstand bewaken. Of u nu één locatie heeft of meerdere locaties in uw gemeente, gestroomlijnd beheer zorgt voor consistente berichtgeving en moeiteloos onderhoud.

"We hebben in totaal 90 schermen en nog 19 in bestelling, die te vinden zijn in verzorgingshuizen, bibliotheken, het stadhuis, het arbeidsbureau, de tandheelkundige zorg en meer. Onze redacteuren zijn blij met het gebruik"
Torben Stampe Henningsen
Communicatieadviseur, Hjørring Municipality

DIGITALE BEWEGWIJZERING IN DE GEMEENTE HJØRRING

De gemeente Hjørring begrijpt hoe ze digitale bewegwijzering kunnen gebruiken om zowel burgers als medewerkers te bereiken.

De digitale bewegwijzering van Replay wordt in de hele gemeente Hjørring gebruikt om burgers te begeleiden. Dit geldt bijvoorbeeld voor verzorgingshuizen, waar bezoekers worden begroet met een scherm dat een lijst met bewoners en hun locatie laat zien. Bezoekers worden eenvoudig naar de persoon geleid die ze willen bezoeken, in plaats van een medewerker te moeten zoeken. Met het gebruik van de schermen besparen zowel bezoekers als medewerkers waardevolle tijd, die in plaats daarvan aan ouderen kan worden besteed.

"Het is erg fijn dat Replay beschikbaar is als een app in Teams, nu we in de organisatie hebben gekozen om Microsoft Teams als samenwerkingstool te gebruiken. We zijn erg blij dat het beschikbaar is op verschillende apparaten, zodat je eenvoudig inhoud voor het scherm kunt ontwerpen, ongeacht of je een iPad, mobiel of desktop gebruikt."
Daniel Rask Christensen
Afdelingsmanager, Hjørring Municipality

DIGITALE BEWEGWIJZERING VOOR EVENEMENTEN

De gemeente Hjørring gebruikt digitale bewegwijzering om aankomende lokale evenementen te promoten, maar ook tijdens de evenementen zelf. Elk jaar organiseert Hjørring de populaire Nature Meeting, die wordt bijgewoond door 30.000 mensen en 3 dagen duurt. In 2023 gebruikten ze digitale bewegwijzering in de hele locatie om toespraken en activiteiten te promoten, sponsors in de schijnwerpers te zetten en bezoekers rond te leiden op de buitenlocatie. Ze gebruikten zelfs reusachtige pylonenschermen, zoals die worden gebruikt bij concerten.

Get Replay

Bestil demo

Udfyld kontaktoplysninger nedenfor – så hører du fra os i løbet af kort tid. Vi ser frem til at støtte dig med din infoskærmsløsning.

Når du har udfyldt formularen sender vi dig en e-mail, som forklarer, hvordan du kan downloade og bruge Replay.

Get Replay

Add your contact details below and we will get back to you as soon as possible. We look forward to supporting you with your digital signage solution.

Once you have completed the form, we will send you an email explaining how to download and use Replay.

Aan de slag

Voer je contactgegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je terug. We kijken er naar uit om je te ondersteunen met jouw digital signane oplossing.

Zodra u het formulier heeft ingevuld, sturen wij u een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe u Replay kunt downloaden en gebruiken.

Thank you

You will receive a confirmation email within a few minutes.
You can download Replay for Microsoft Teams right here.