Hardware

DE HARDWARE DIE JE NODIG HEBT OM DIGITALE SIGNAGE OP TE ZETTEN

SCHERMEN

IntraActive Replay is ontworpen om te worden gebruikt met tv-schermen en de meeste moderne tv’s kunnen worden gebruikt met IntraActive Replay.

Als je extra helderheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid nodig hebt, kun je ervoor kiezen om te investeren in een scherm dat is ontworpen voor digitale signage, zoals deze SAMSUNG-tv’s, die we aan je kunnen leveren (excl. BTW):

32" FullHD

3,330 DKK

55" 4K

6,282 DKK

65" 4K

11,715 DKK

75" 4K

19,180 DKK

ALTERNATIEVE SCHERMEN

IntraActive Replay kan infoschermen weergeven op de meeste moderne tv’s en ondersteunt de volgende scenario’s:

 • Gebruik je bestaande moderne tv-schermen, waar je al over beschikt
 • Investeer in moderne tv-schermen die bedoeld zijn voor consumenten

Hardware

IntraActive Replay ondersteunt tegelijkertijd de weergave van afbeeldingsgalerijen, nieuws-tickers en videoweergave. Als je optimaal gebruik wilt maken van de functies in IntraActive Replay, heb je hardware nodig die hiertoe in staat is.

AANBEVELING VOOR MINI-PC

 • Intel NUC Core i5-10210U
 • Samsung SSD 860 Evo 250 GB
 • Kingston ValueRAM DDR4 16 GB 3200 MHz

  Price: 3,856 DKK + VAT


Deze Mini-PC kan meerdere video’s, nieuws-tickers en afbeeldingsgalerijen naar tevredenheid uitvoeren.

ALTERNATIEVE HARDWARE

Alternatieve Mini-PC

Je kunt een vergelijkbare Mini-PC kiezen. Er is 8 GB RAM vereist; echter, de grafische kaart heeft een beslissende invloed op de prestaties en we raden Intel IRIS aan.

Android, Raspberry Pi en andere alternatieven

Android, Raspberry Pi en minder krachtige Mini-PC’s kunnen niet alle functies van IntraActive Replay aan. Als je echter alleen lage resolutie video wilt afspelen en geen meerdere animaties of functies op dezelfde dia wilt uitvoeren, kun je een apparaat met minder capaciteit kiezen.

Het kan zelfs de ingebouwde browser op het tv-scherm zijn. Je moet echter wel beseffen dat de redacteuren die IntraActive Replay gebruiken dia’s kunnen instellen die niet goed zouden werken op de hardware.

 

BESTURINGSSYSTEEM

De keuze van het besturingssysteem op de Mini-PC is belangrijk omdat het voor digitale signage mogelijk moet zijn om de IntraActive Replay-app in Kioskmodus in te stellen.

AANBEVELING

 We raden Windows 10/11 Pro aan, dat Kioskmodus ondersteunt.

ALTERNATIEF BESTURINGSSYSTEEM

Hier is een beknopt overzicht van enkele mogelijke alternatieven

 • Windows 10/11 (niet Pro) ondersteunt geen Kioskmodus, maar kan nog steeds worden geprogrammeerd om redelijk goed te werken.
 • Android TV OS moet mogelijk worden geroot om betrouwbaar te kunnen worden gebruikt in Kioskmodus. Sommige MDM’s ondersteunen Android, maar niet alle apparaten.
 • Linux kan worden gebruikt omdat de enige echte softwarevereiste voor IntraActive Replay is dat het wordt uitgevoerd in een op Chromium gebase

KIOSKMODUS

Voor Windows 10/11 Pro

AANBEVELING: INTUNE

Registreer je Windows 10/11 Pro-gebaseerde Mini-PC in Intune in je organisatie en stel het in voor Kioskmodus volgens de instructies van Microsoft. We kunnen hierover advies geven.

ALTERNATIEVEN

Op pakket gebaseerd

 Als alternatief kun je een pakket maken, inclusief Wi-Fi-configuratie, en dit opslaan op een USB-drive. Met deze USB-drive kun je snel andere apparaten met dezelfde configuratie instellen, en dit omvat Kioskmodus. Dit wordt aanbevolen als je geen gebruikmaakt van Intune. Er is een officiële handleiding van Microsoft over hoe je dit kunt doen.

Handmatig

 Als je slechts een paar schermen hebt, is het misschien makkelijker om elk scherm handmatig in Kioskmodus in te stellen. Dit duurt ongeveer 15 minuten per scherm (exclusief reistijd).

SPELER-APP

De app die daadwerkelijk de inhoud van IntraActive Replay uitvoert, moet gebaseerd zijn op Chromium.

AANBEVELING: REPLAY

IntraActive Replay biedt een Windows-gebaseerde app genaamd Replay Kiosk App die specifiek is ontwikkeld voor IntraActive Replay en enkele extra functies bevat voor monitoring en stabiliteit.

ALTERNATIEVE APPS

Microsoft Kiosk-browser

Dit is een app in de Microsoft Store die speciaal is ontworpen voor het uitvoeren van apps zoals IntraActive Replay. Als je om welke reden dan ook de Replay Kiosk App wilt vermijden, dan is de Microsoft Kiosk-browser een alternatief. Wij kunnen echter geen ondersteuning bieden bij het gebruik hiervan.

Chromium based browser

Je kunt Edge of Chrome gebruiken in de Kioskmodus en ze doorverwijzen naar https://app.intraactiveplay.net. Dit kan extra instellingen en configuratie vereisen om ervoor te zorgen dat het scherm volledig wordt weergegeven en functies worden verborgen die bedoeld zijn voor menselijke gebruikers, zoals een zichtbare muiscursor of dialoogvensters die op het scherm verschijnen. Dit is een meer risicovolle keuze.

ALGEMENE AANBEVELING

We raden de volgende configuratie aan

We raden de volgende configuratie aan

 • Samsung TV-scherm bedoeld voor digitale bewegwijzering
 • Mini PC gebaseerd op Intel NUC
 • Windows 10/11 Pro
 • Intune
 • Replay Kiosk App


Afwijkingen kunnen betekenen dat we geen volledige ondersteuning kunnen bieden voor alle aspecten, maar we zullen altijd ons best doen om ondersteuning te bieden voor elke configuratie.

Veel andere variaties kunnen ook een goede operationele stabiliteit en bevredigende prestaties bieden voor jouw situatie zoals hierboven beschreven. Bijvoorbeeld, het gebruik van een TV-scherm bedoeld voor consumenten zal in veel gevallen voldoende zijn en de kosten zijn aanzienlijk lager dan een Digital Signage-scherm.

CONTACT US NOW

Hoe kunnen we u helpen?

Of stuur ons een e-mail op info@intraactive.net

Get Replay

Add your contact details below and we will get back to you as soon as possible. We look forward to supporting you with your digital signage solution.

Once you have completed the form, we will send you an email explaining how to download and use Replay.

Aan de slag

Voer je contactgegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je terug. We kijken er naar uit om je te ondersteunen met jouw digital signane oplossing.

Zodra u het formulier heeft ingevuld, sturen wij u een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe u Replay kunt downloaden en gebruiken.

Thank you

You will receive a confirmation email within a few minutes.
You can download Replay for Microsoft Teams right here.