Functies

GEMAKKELIJK BEHEER VAN JE DIGITAL SIGNAGE

DIGITAL SIGNAGE MET MICROSOFT TEAMS

Replay van IntraActive is een app binnen Microsoft Teams. Dit betekent dat je al je digital signage kunt ontwerpen, beheren en publiceren vanuit één plek. Het betekent ook dat je niet te maken hebt met apps van derden, moeilijke aanmeldprocedures en de moeilijkheid van het toevoegen van nieuwe redacteuren. Als jouw organisatie Microsoft 365 heeft, kun je vandaag nog aan de slag met Replay.

Met Microsoft Teams op je telefoon kun je zelfs onderweg al je Replay-schermen beheren. Stel nieuwe inhoud direct voor de schermen in en zie het meteen in actie.

REPLAY WIDGETS

Widgets zijn de placeholders die worden gebruikt om inhoud te creëren en weer te geven op Replay-schermen. Met widgets kun je een breed scala aan inhoud toevoegen, van externe nieuwsfeeds tot ingebedde dashboards en nog veel meer. Bekijk al onze spannende widgets en de mogelijkheden die ze bieden om de inhoud van jouw keuze te delen.

Sharepoint-icon

SHAREPOINT NIEUWS

Replay en SharePoint werken goed samen. Met deze widget kun je SharePoint-nieuws weergeven vanuit jouw gekozen SharePoint-nieuwsfeed, rechtstreeks op jouw Replay-schermen.

replay-rss

RSS

Met de RSS-widget kun je een RSS-feed toevoegen aan jouw Replay-schermen. Dit is de perfecte manier om nieuws van jouw bedrijfswebsite te tonen.

replay-embed

Gebruik de Embed-widget om pagina’s in Replay in te sluiten. Embed maakt het gemakkelijk om rapporten, dashboards en nog veel meer te delen vanaf een live pagina.

youtube

De Replay YouTube-widget speelt YouTube-video’s naadloos af. Voeg gewoon de videolink toe en bekijk jouw film op het grote scherm.

replay-vimeo

Deel video’s van Vimeo met de geïntegreerde Vimeo-widget. Voeg gewoon jouw videolink toe.

replay-video

Gebruik de Video-widget als je een video wilt weergeven op jouw digitale signage om boeiende en levendige inhoud te creëren.

replay-newsrotator

Publiceer artikelen en bekijk ze in de artikelrotator-widget. Wanneer artikelen worden gepubliceerd in een artikelrotator, zullen de artikelen roteren op de dia. Voeg eenvoudig nieuwe artikelen toe aan de rotator, en ze worden getoond op het scherm.

replay-gallery

Met de Gallery-widget kun je meerdere afbeeldingen aan een galerij toevoegen. Je kunt zelfs een QR-code toevoegen waarmee kijkers hun eigen afbeeldingen naar de galerij kunnen uploaden. Perfect voor sociale activiteiten.

replay-image

Gebruik de Afbeelding-widget om afbeeldingen weer te geven in Replay. Je kunt jouw eigen afbeeldingen uploaden of kiezen uit een breed scala aan direct beschikbare afbeeldingen.

weather

Laat de huidige weersvoorspelling zien op jouw digitale schermen. De functionaliteit laat de exacte weersvoorspelling zien voor de komende 5 dagen, gebaseerd op de locatie van je scherm.

ia

BERICHTENWEERGAVE

Met de Berichtenweergave kun je berichten van jouw IntraActive-intranet weergeven. Publiceer interne nieuwsberichten op het intranet en deel ze rechtstreeks op de beschikbare Replay-schermen.

ia

INTRAACTIVE-EVENEMENTEN

Met IntraActive-evenementen kun je eenvoudig evenementen van jouw IntraActive-intranet tonen op de infoschermen. Dit is de perfecte functie om aankomende evenementen en bezoekers weer te geven.

workplace-meta

WERKPLEK VAN META

Toon nieuws van Workplace op uw schermen, met de geïntegreerde Workplace van Meta-widgets.

"Waar ik echt baat bij heb in mijn dagelijkse werk is de mogelijkheid om snel de inhoud die op verschillende schermen wordt weergegeven te veranderen. Het is gemakkelijk om mee te werken, of je nu op je mobiel of computer zit."
Sabrina Petersen
Digital Marketing, DGI Huset Vejle

CONTACT US NOW

Hoe kunnen we u helpen?

Of stuur ons een e-mail op info@intraactive.net

Get Replay

Add your contact details below and we will get back to you as soon as possible. We look forward to supporting you with your digital signage solution.

Once you have completed the form, we will send you an email explaining how to download and use Replay.

Aan de slag

Voer je contactgegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je terug. We kijken er naar uit om je te ondersteunen met jouw digital signane oplossing.

Zodra u het formulier heeft ingevuld, sturen wij u een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe u Replay kunt downloaden en gebruiken.

Thank you

You will receive a confirmation email within a few minutes.
You can download Replay for Microsoft Teams right here.